27 januari 2022

De box mod e-sigaret met meerdere batterijen

De box mod e sigaret bevindt zich in de grootste categorie van alle e-smokers die op de markt te vinden zijn. Deze bestaat namelijk uit alleen de box mod en een clearomizer, waarbij de box mod de behuizing is waarin een of meerdere batterijen geplaatst kunnen worden. Bij sommige modellen zijn deze verwisselbaar, bij anderen niet. Hier is een interne batterij inbegrepen. De clearomizer is het bovenste stuk van het apparaat, waar je de e-liquid in doet, welke kan verdampen.

Verwissel de clearomizer naar wens

De box mod e-sigaret heeft zijn naam te danken aan de behuizing. Deze lijkt namelijk op een doosje. Daarnaast is het apparaat op veel verschillende manieren in te stellen, wat ook wel modificeren genoemd wordt. Je gebruikt de batterij-behuizing in combinatie met een clearomizer. Deze kun je naar wens wisselen, zolang je maar let op het model. Niet alle clearomizers passen namelijk op de behuizing. In de handleiding staat vaak omschreven welke aansluiting deze moet hebben. Kijk dit goed na voordat je de verkeerde aanschaft.

Formaat en kleur afhankelijk van smaak

Er bestaan ook nog een aantal verschillen bij de box mod e-sigaret. Je hebt verschillende formaten en kleuren. Het formaat kan van invloed zijn op de gebruiksduur. Bij een grotere kunnen immers meer batterijen geplaatst worden, waardoor je hem niet vaak hoeft op te laden. Een kleinere heeft maar een batterij, waardoor hij vaker aan de lader komt te liggen. Het formaat en de kleur moet je vooral opzoeken op wens. Je kunt immers een bepaalde voorkeur hebben voor een kleur, waardoor de e-sigaret beter bij jou past. Bekijk echter altijd met welk model jij het beste uit bent. Dan doet de kleur er vaker helemaal niet meer toe.