Ga voor een themapakket

Wanneer je als werkgever of instelling eens iets anders wilt voor je medewerkers is het leuk om een themapakket te geven, op deze manier geef je toch een nuttig cadeau in de vorm van iets anders. Italiaanse kerstpakketten zijn bijvoorbeeld een goed voorbeeld, toch een pakket met eten en drinken maar dan uit een ander land. Even een hele andere ervaring dan alleen de Nederlandse producten die over het algemeen in een pakket zitten. Een Italiaans pakket waarbij sommige voorzien zijn van een echte Italiaanse wijn.

Italiaanse kerstpakketten

Iedereen herkent het eten

Met Italiaanse kerstpakketten zijn er weinig mensen die het eten niet kennen, we eten allemaal wel eens macaroni en spaghetti of een lekkere pizza. Hoe leuk zou het dan zijn als je deze pizza helemaal zelf kunt maken, en dan niet in je eigen oven maar een echte pizza oven. Eindelijk een pizza waarbij je echt je vingers af kunt likken, drink daarbij een echte limoncello en je avond kan al niet meer kapot. Dan hebben we het niet over de andere lekkere snacks die er ook in het pakket kunnen zitten.

Italiaanse kerstpakketten

En kerst vol met pasta

Je kunt natuurlijk ook de Italiaanse kerstpakketten gebruiken om je mensen een kerst vol met pasta te geven. Even een Nederlandse producten tijdens de kerst, maar een echt zelfgemaakt pasta met Italiaanse ingredi├źnten. Dit alles geserveerd op een prachtig pastabord waar de gasten zelf hun pasta vanaf op kunnen scheppen. Zo worden de kerstdagen echt een Italiaans feest, kies er een bijpassend drankje bij en ga op zijn Italiaans de laatste dagen van het jaar, maar natuurlijk mag je er het hele jaar door van genieten.

Dit vind je misschien ook leuk...