27 januari 2022

Iedereen een goede nachtrust

Je budget of wie je bent mag zeker niet bepalen of je een goede nachtrust krijgt, wij van perfecthomeshop.eu vinden dat iedereen recht heeft om goed en comfortabel te kunnen slapen. De topper 160×200 is een voordelige topper die is ontwikkeld voor iedereen. Hiermee creëer je de goede ondersteuning en het comfort wat je nodig hebt om een goede nachtrust te krijgen. Is je oude matras niet meer wat deze geweest is? Met deze topper lig je weer op een matras als nieuw met de goede lichaamsondersteuning.

Ook tijdens je vakantie lekker slapen

topper 160x200

Op vakantie wil je natuurlijk hetzelfde comfort als thuis tijdens de nachten. De topper 160×200 kun je eenvoudig meenemen als je op vakantie gaat of tijdens een weekendje weg in een bungalowpark. Hij biedt niet alleen de juiste ondersteuning, maar ook de temperatuur en luchtvochtigheid zijn van groot belang voor een goede nachtrust. Van de topper is de hoes eenvoudig af te ritsen en te wassen, hierdoor heb je gegarandeerd altijd een schoon en fris bed om in te slapen.

Uitstekende kwaliteit

topper 160x200

Topper 160×200 is van uitstekende kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de EU. Alle stoffen die worden gebruikt voor de topper komen uit België, met de leverancier onderhouden we een belangrijke samenwerking. Zo kunnen we garanderen dat de stoffen die zijn gebruikt van topkwaliteit zijn. De hoezen ter bescherming zijn door perfecthomeshop in eigen huis ontwikkelt en vervaardigt. Het assortiment bestaat uit meer dan veertig maten toppers, je vind dus altijd een geschikte maat topper voor je matras.