Tegels in Weert toch nog gevonden

Samen met mijn broer heb ik het huis van mijn ouders gekocht. Een groot landhuis aan de rand van Weert. We hebben dit huis gesplitst in twee delen waardoor we nu allebei een mooi eigen huis hebben. De huizen zijn identiek, dat scheelde enorm in de kosten. Ook onze badkamers zijn hetzelfde. Voor deze badkamers waren mijn broer en ik op zoek naar tegels. Tegels in Weert uitzoeken bleek nog niet zo eenvoudig. Nergens vonden we de tegels die we in ons hoofd hadden. De tegels moesten donkergrijs zijn en een luxe uitstraling hebben. Maar deze tegels in Weert vinden bleek bijna onmogelijk. Mijn broer zijn oude buurman gaf de tip eens in deze winkel te kijken. We wisten niet wat ze zagen! Lage prijzen, breed assortiment en scherpe prijzen. Daar waren we naar op zoek!

tegels weert

Ouderwetse service

Mijn broer en ik zijn nog een beetje van de oude stempel. We houden van service en lage prijzen. We houden van een winkel waar verkopers weten waar ze het over hebben. Een winkel waar de klant echt nog koning is. Dat gevoel had ik hier echt toen we hier onze tegels gingen kopen. En nu liggen de tegels in onze badkamers. Echt een plaatje. Heel tevreden over deze winkel!

Dit vind je misschien ook leuk...