Voordelig je motorrijbewijs halen

motorrijbewijs tiel

Heb je een motor en nog geen motorrijbewijs dan biedt verkeersschool Wesseldijk je de mogelijkheid om deze te halen. Met de theorie en de praktijk word je met veel enthousiasme en ervaring geholpen zodat je snel motorrijbewijs Tiel in je zak hebt en veilig de weg op kunt. Met de nieuwste motoren leer je snel de vaardigheden die je nodig hebt om het examen met goed gevolg af te leggen. Krijg je motor goed onder controle zodat je met een lekker en zeker gevoel de weg op gaat. Het aantal mensen wat slaagt bij onze rijschool is bijzonder hoog.

In je eigen tempo je motorrijbewijs halen

Om een goed beeld te hebben doen we een test om in te kunnen schatten hoeveel lessen we ongeveer nodig hebben om je klaar te stomen voor het examen. Snel je rijbewijs halen is één, maar het belangrijkste is dat je veilig en met een goed gevoel deel kunt nemen aan het verkeer. In je eigen tempo bieden we je een pakket op maat aan, ons streven is natuurlijk om je in een keer te laten slagen voor rijbewijs A. Voordat je examen mag doen dien je in het bezit te zijn van theoriecertificaat A. Deze kun je ook halen bij rijschool Wesseldijk.

Het examen

Motor rijden

Het motorrijbewijs bestaat uit twee delen waarbij je examen moet doen, het eerste deel staat geheel in het teken van voertuigbeheersing. Door een aantal oefeningen te doen moet je aantonen dat je de motor onder controle hebt. Het tweede deel is verkeersdeelneming, je moet aantonen dat je op een veilige manier deel kunt nemen aan het verkeer en zelfstandig kunt rijden. Heb je het examen met goed gevolg afgelegd dan kun je bij je gemeente het rijbewijs aanvragen. Deze verklaring is drie jaar geldig, je gezondheidsverklaring is één jaar geldig.