27 januari 2022
Eliquid van Eliquidmania

Waarom Eliquid van Eliquidmania tot de beste behoort

Een e-smoker is een goede aanvulling op een gezondere levensstijl. Compleet schadevrij is het niet maar het roken van een e-sigaret is wel zo veel minder schadelijk dan echt roken dat veel mensen hiervoor kiezen. Bovendien kan het de overgang zijn naar volledig stoppen met roken. Dat is natuurlijk de beste optie. Voor een esigaret heb je eliquid van Eliquidmania nodig.

Waarom Eliquidmania?

Eliquid van Eliquidmania

Er zijn natuurlijk talloze plekken om eliquid te kopen. Deze vloeistof heb je nodig om je esigaret te gebruiken. De esigaret werkt alleen als je er vloeistof in stopt die vervolgens verbrand wordt. Die verbranding zorgt voor rook die je in kunt ademen om het gevoel van echt roken na te doen. Die vloeistof – of liquid – heb je in vele vormen.

Smaken en soorten

Elke vloeistof of eliquid is anders. Veel soorten bevatten een bepaalde hoeveelheid nicotine omdat ze bedoeld zijn om je verslaving langzaam af te bouwen. Zo kun je telkens een vloeistof gebruiken met wat minder nicotine tot je er helemaal vanaf bent. Maar er zijn ook mensen die gewoon genieten van de esigaret en daarom kiezen voor een vloeistof zonder nicotine, omdat ze eigenlijk nooit hebben gerookt hiervoor. Zij vinden de smaak gewoon lekker. Er zijn namelijk heel veel smaken om uit te kiezen bij de eliquids! 

Eliquid van Eliquidmania

Vruchten

Met name vloeistoffen met een vruchtensmaak zijn hartstikke populair. Dat geldt immers ook voor tabak in een waterpijp of sigaret. Appel, aardbei en bosbes doen het altijd goed. Daarnaast zijn chocolade en vanille ook razend populair.